29 Οκτωβρίου 2016

Η Ζήτησις...





Όταν ασκείτε επιβολή σε κάποιον, σίγουρα δεν έχει και πολλές επιλογές, σίγουρα δεν μπορεί να ζητήσει πολλά πράγματα. Οι δρόμοι που έχει για να επιλέξει αντιστεκόμενος της επιβολής του, είναι δύο: η αποφυγή ή η αντίκρουση.

Τι γίνεται όμως όταν αυτή η επιβολή, γίνεται εισβολή και δεν απευθύνεται σε έναν άνθρωπο αλλά σε μία πατρίδα; Μήπως η ζήτηση των ορθών πραγμάτων είναι αυτή που μπορεί να επιφέρει πραγματική και ουσιώδης αλλαγή;

Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, στην πατρίδα μας, στην φυλή μας, στο έθνος μας. Εξάλλου, όλοι οι άλλοι ακολούθησαν την δική μας πορεία, προσπάθησαν να βαδίσουν στα δικά μας χνάρια. Μόνον που δεν ταίριαζαν, διότι εκείνων ήταν βαρβαρικά, ενώ τα δικά μας ήταν και είναι Ελληνικά.

Σήμερα, μας ζητούν πάλι τα πάντα, ενώ μας έχουν πάρει το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς των προγόνων μας και μας αρμέγουν για αιώνες, θέλουν και άλλα. Σκοπεύουν να το πράξουν δε, με ή χωρίς εμάς. Αυτός ο τόπος είναι πάμπλουτος, δεν μας χρειάζονται.

Όσοι μας επιβουλεύονται σήμερα, παίρνουν μεθοδικά το έργο που παράγουμε, εκμεταλλεύονται τα δυνατά μυαλά των νέων μας, απορροφούν τους πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους, κομματιάζουν την ιστορία μας και τα ιερά ονόματα των τόπων μας, μελετούν πρώτοι τα σοφά κείμενα των προγόνων μας, παράγοντας επιστήμες και τεχνολογία από αυτά.. και σιγά σιγά, μας αντικαθιστούν με βαρβαρικούς πληθυσμούς.

Εμείς όμως, δεν είμαστε σαν όλους τους άλλους λαούς, δεν είμαστε βάρβαροι. Είμαστε Έλληνες στο γένος. Αυτό όμως συνεπάγεται και με μία σειρά από κινήσεις που θα πρέπει να πράξουμε, εφόσον επιλέξουμε την επανελλήνισή μας. Εφόσον λαχταρούμε και πάλι την ελευθερία μας, την πραγματική ελευθερία, όχι την ασυδοσία που μας εγκλώβισε τόσα χρόνια. Εφόσον αναζητούμε την ισχύ που δύναται να μας παρέχει η κληρονομιά των προγόνων μας ακόμη και σήμερα. Πρέπει να πράξουμε τάχιστα, η αδράνεια ισοδυναμεί με την προδοσία του εαυτού μας.



Για να μας φτάσουν στο τραγικό σημείο που είμαστε σήμερα:
Έπρεπε να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας, να χάσουμε τις βαθιές πολιτισμικές μας ρίζες οι οποίες μας τρέφουν και μας αναζωογονούν. Έτσι, ως αντίποινα, θα πρέπει να μελετήσουμε την μακροχιλιετή πορεία μας σε τούτο τον πλανήτη, σε τούτη την πατρίδα, διότι είμεθα Αυτόχθονες.

Έπρεπε να μας αλλάξουν τα ήθη και τα έθιμά μας, τα οποία αποτελούν ισχυρό συνδετικό παράγοντα και ενωτικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπινης φυλής. Μιας και αυτά (τα ήθη και τα έθιμα) διαμορφώνονται μέσα από τις παραδώσεις και την πορεία στον χρόνο. Έτσι, ως αντίποινα, θα πρέπει να επανέλθουμε στα ήθη και στα έθιμά μας, όσο πιο αρχέγονα, τόσο πιο ισχυρά, διότι το στοιχείο του χρόνου είναι ισχύ για εμάς. Είμαστε οι πιο παλαιοί άνθρωποι που κατοικούν τον πλανήτη. Μία έρευνα στα σύγχρονα αρχαιολογικά και γενετικά στοιχεία το αποδεικνύει.

Έπρεπε να αντικαταστήσουν το νόμισμα μας, αντί να βασίζεται σε πλουτοπαραγογικές πηγές ή εργατική παραγωγή, έπρεπε να βασίζεται στο χρέος, το οποίο αυξάνεται προοδευτικά και ασταμάτητα. Έτσι, ως αντίποινα, πρέπει να αναζητήσουμε τον πραγματικό οικονομικό μας πλούτο, ο οποίος ήταν αιωνίως η Μητέρα Γή, που με την χρήση της καλλιέργειας της, μπορεί να μας δώσει όλα τα αγαθά, το Νέκταρ και την Αμβροσία.

Έπρεπε να αντικαταστήσουν την παιδεία με την εκπαίδευση, η κλασική παιδεία των προγόνων μας αποθηκεύτηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, σταματώντας να γονιμοποιεί νόες. Έτσι, ως αντίποινα, πρέπει να αναζητήσουμε την πραγματική παιδεία, και δεν είναι άλλη, από την συστηματική μελέτη της Ελληνικής γλώσσης, των κειμένων των σοφών προγόνων μας, της μουσικής μάθησης και φυσικά την γυμναστική. Αυτό το τρίπτυχο (γλώσσα, μουσική, γυμναστική) μπορεί να δημιουργήσει και πάλι Έλληνες Ανθρώπους, αυτό είναι το μόνο που ταιριάζει στα παιδιά των Ελλήνων.

Τέλος, έπρεπε να αντικαταστήσουν την πραγματική Δημοκρατία με την Κοινοβουλευτική ή την Βασιλευόμενη, διότι η πραγματική προϋπέθετε την παιδεία ως καταλυτικό στοιχείο λειτουργίας της. Παράγοντας εύκολα διοικούμενους ανθρώπους, η πολιτική εξουσία γίνεται μία ολιγαρχική διαδικασία, που κανέναν λόγο δεν έχει για να ευεργετήσει τους πολίτες της, μιας και δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Είναι απλά η τροφή τους, η παραγωγική δύναμη που αφαιμάζουν για να αποκτήσουν ισχύ και πλούτο. Έτσι, ως αντίποινα, αναζητούμε και εφαρμόζουμε την πραγματική Δημοκρατία, στον εαυτό μας, στην οικογένεια μας, στους φίλους και στους συνεργάτες μας. Η Δικαιοσύνη και η Αρετή, είναι οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζονται όλα τα αγαθά του πολιτισμού μας. Κατακτώντας την ατομική παιδεία και εφαρμόζοντάς την με δικαιοσύνη και αρετή, πρωτίστως στον εαυτό μας και μετά στους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν, καταφέρνουμε να ισχυροποιήσουμε την πνευματική μας ύπαρξη και να έχουμε πραγματικά αποτελέσματα μίας καλής και λειτουργικής Δημοκρατικής ζωής.

Δεν χρειάζεται να απελπιζόμαστε και να χάνουμε τους στόχους μας, είμαστε Έλληνες, γένος Ηρώων και Πολεμιστών, τίποτα δεν θα πρέπει να μας λυγίζει.

Για να επιλέξουμε τι να ζητήσουμε (πρωτίστως από τον εαυτό μας), την στιγμή που προσπαθούν να μας επιβληθούν, θα πρέπει πρώτα να κατέχουμε την γνώση μας. Αυτή θα μας οπλίσει με τα πραγματικά στοιχεία του πλούτου και της ισχύς μας. Την στιγμή που μας επιβουλεύονται, εμείς ορθώνουμε το ανάστημά μας και ζητούμε πίσω αυτά που μας ανήκουν.

Αυτή η πατρίδα είναι των Ελλήνων, ποτέ δεν ανήκε σε βαρβάρους, ποτέ δεν θα ανήκει στους βαρβάρους. Η Φυλή μας είναι πανάρχαια και οδηγός όλων των άλλων που προσπάθησαν να την ακολουθήσουν. Το έθνος μας είναι ένα, αδιαίρετο και αδιάβλητο, κανένα άλλο δεν ομοιάζει με αυτό.



πηγή: Αγήτωρ