29 Οκτωβρίου 2016

Η Φυλετική Τετρακτύς μας.




Η ταυτότητα του Έλληνος είναι μία, αιώνια, ισχυρή, ενάρετη.

Συνδυάζει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης του: 
το όμαιμον, το ομότροπον, το ομόγλωσσον και το ομόθρησκον. 

Την φυλετική τετρακτύν μας.


Όσοι επιθυμούν να μας εξουσιάζουν σε σώμα και πνεύμα, δεν επιθυμούν ούτε την επανασύνδεσή μας με τις καθαρές αρχές μας, αλλά μήτε και την ένωση αυτών των χαρακτηριστικών με τρόπο ο οποίος θα προϋποθέσει να γνωρίσουμε την πραγματική μας φύση.

Το πανάρχαιο αίμα που ρέει στις φλέβες μας, τα ήθη που έχουν σφυρηλατηθεί από τις χιλιετείς συνήθειές μας, η σοφή μας μουσική γλώσσα και η γεωμετρική της γραφή, σε συνδυασμό με την ανώτερη κοσμοθέαση που μας παρέχει το θεολογικό μας σύστημα... αποτελούν τα στοιχεία της ταυτότητός μας, τα οποία ξεκλειδώνουν το μεγαλείο μας.

Μέσα από αυτούς τους αλλόκοτους και παραφύσιν καιρούς που διανύουμε, πρέπει να βρούμε το στρατηγικό πλεονέκτημα του χρόνου και να μορφώσουμε τον εαυτό μας.

Πρέπει να κατακτήσουμε το υψηλό μας πνεύμα, που η παράδοσή μας διασφάλισε για εμάς.

Πρέπει να διαμορφώσουμε τα ιδανικά που κουβαλάμε μέσα μας και είναι κλειδωμένα στην φυλετική τετρακτύν μας.

Μόνον έτσι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες οι οποίες βάλουν την γενιά μας, αλλά και όσες δυσκολίες ακολουθήσουν στο μέλλον. Μόνον η ταυτότητά μας διασφαλίζει το μέλλον, το οποίο αναπτύσσεται από τις βαθιές πολιτισμικές μας ρίζες.


Τέσσερα απλά βήματα, στην σκάλα της σωματικής και πνευματικής μας εξέλιξης:
1) Η διατήρηση της καθαρότητος του πανάρχαιου και ιερού αίματος μας. Η υγιεινή διατροφή που μας παρέχει η φύση και η δημιουργία μίας οικογένειας που θα θρέφεται από αυτήν, διασφαλίζει μία ζωή γεμάτη ευδαιμονία και συνέχεια για το γένος μας.

2) Η επαναφορά των ηθών και των εθίμων που για τόσες χιλιετίες κράτησαν ενωμένους τους προγόνους μας, θα μας φέρει πιο κοντά. Οι δύσκολες συνθήκες, αλλά και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στην ζωή μας, θα μας παρέχει την γνώση και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς κάθε εποχής.

3) Η μελέτη της γλώσσας και της γραφής μας και η προσπάθεια ανάγνωσης των κειμένων της Ελληνικής γραμματείας, θα ζωντανέψει τις μνήμες του ένδοξου παρελθόντος μας.

4) Η χρήση της γλώσσας μας στην αρχαία της μορφή, έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι παρέχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, στο σώμα αλλά και στο πνεύμα μας.


Έτσι, νέοι νευρώνες θα σχηματιστούν στον εγκέφαλό μας και νέες εγκεφαλικές συνάψεις θα δομήσουν πλήρως το ισχυρότερο όργανο του σώματός μας καθώς θα γνωρίζουμε και θα αντιλαμβανόμαστε τα υψηλά ιδανικά του πολιτισμού μας, αλλά και τις πραγματικές αξίες του ανθρωπίνου βίου.

Η κατάρριψη των νοητικών δεσμών και των σκόπιμων παραποιήσεων που έχουν σταθεί εμπόδιο στο να μελετήσουμε την δική μας κοσμοθέαση, την δική μας αντίληψη του κόσμου, είναι κρίσιμο στάδιο για να ολοκληρωθούμε ως Έλληνες άνθρωποι.

Ας προσπαθήσουμε να δούμε μέσα από τα μάτια του Έλληνος, μέσα από τα δικά μας μάτια, τους θεούς και τους ήρωες που απαρτίζουν το θεολογικό μας σύστημα.

Μόνον εμείς στεκόμαστε όρθιοι, κοιτώντας στα μάτια τους θεούς μας, διότι εκπροσωπούμε το ανθρώπινο είδος, με τον ορθότερο δυνατό τρόπο.

Διαφυλάσσοντας την φυλετική τετρακτύν μας, γινόμαστε αυτό που η φύση μας όρισε: ολοκληρωμένα, αυτάρκη και ενάρετα όντα που ζουν σε αρμονία με τον κόσμο που τους περιβάλει, αντλώντας ισχύ από την ταυτότητά τους και αναζητώντας την αλήθεια στο σοφό μονοπάτι της γνώσης.


πηγή: Αγήτωρ